Doorzie de kern van je wezen met een Luisterkind afstemming

Doorzie de kern van je wezen met een Luisterkind afstemming

Soms lijkt het alsof er meer vragen zijn dan antwoorden. Het zoeken naar oplossingen kan een uitdaging op zichzelf zijn, zonder dat je dichter bij de gewenste uitkomst komt. Er zijn veel ballen in de lucht te houden, op gebied van relaties, werk en een sociaal leven met familie en vrienden. Hierdoor dienen zich telkens weer nieuwe uitdagingen aan, waaraan je aandacht, tijd en energie moet geven. Terwijl het over het algemeen goed lijkt te gaan, bespeur je ergens diep van binnen wellicht een verlangen dat je dingen graag anders zou zien. Persoonlijke ontwikkeling is een terugkerend aspect wanneer je het meeste uit het leven wilt halen en ook jezelf niet ontziet in groei en prestatiedrang. Wanneer je onzeker bent over hoe verandering tot stand komt, dan is een afstemming van Luisterkind een geschikt middel om hierin meer helderheid te vinden.

Beschikbare informatie op wezenlijk niveau

Als je vragen hebt over aspecten die je in je leven wilt veranderen of waarvan je niet goed weet hoe je ermee om kunt gaan, dan biedt een afstemming van Luisterkind opheldering. Veel informatie en kennis over wie je bent, is opgeslagen in je energieveld. In een afstemming kan daardoor heel eenvoudig worden ingehaakt op wat jouw kwaliteiten zijn en welke richting jouw wezen op wil. Op energetisch niveau wordt contact gelegd met jouw wezen, waarbij in een gemoedelijke communicatie een gesprek op gang komt en jij jouw verhaal kunt doen. Diepere lagen van bewustzijn worden aangesproken, waardoor je precies jezelf en jouw situatie zult herkennen. Er wordt gekeken naar wat jij nodig hebt om persoonlijke uitdagingen te tackelen en hoe je dit gevoelsmatig benadert. 

Antwoorden vanuit jezelf

Een afstemming van Luisterkind is een mooie manier om op een non-invasieve manier inzicht te krijgen in jouw persoonlijke ontwikkeling. In feite vertel je via een tussenpersoon aan jezelf wat voor jou werkt en kun je in een fijn gesprek antwoord geven op vragen waar je mee zit. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen, echter ontvang je wijze inzichten vanuit jouw eigen wezen over het wel en wee in je leven. Je levert enkel al jouw vragen aan en op afstand zal het gesprek met je innerlijk weten voor jou op papier worden gezet. Klik hier voor het aanvragen van een afstemming of als je meer informatie wilt over hoe Luisterkind jou kan helpen.

Bron: www.practiceadora.com 

Reacties zijn gesloten.