Een unieke twist aan uw cadeau geven met creatieve geschenkverpakkingen

Een unieke twist aan uw cadeau geven met creatieve geschenkverpakkingen

Het meegeven van producten in een creatieve geschenkverpakking zal een positieve indruk achterlaten bij klanten. De kans op herhalingsaankopen is dan groot. Daarnaast zal het niet alleen de klant een positieve indruk geven, maar ook de ontvanger van het cadeau! Maar hoe zorg je ervoor dat je een unieke geschenkverpakking meegeeft? In deze blog geven we je vier voorbeelden van creatieve geschenkverpakkingen!

 

  1. Cadeautasje met vloeipapier

Naast dat je een cadeautasje kan kiezen met een leuke kleur of patroon. Kan je een cadeautasje zo creatief mogelijk inpakken. Zo zou je het kunnen vullen met vloeipapier en een kaartje toevoegen. Het krijgt dan gelijk een mooie feestelijke look.

 

  1. Blokbodemzakje

Voor de iets kleinere cadeaus zijn blokbodemzakjes ideaal. Je kunt een zakje kiezen met een patroon en deze vervolgens sluiten met een knijper, sticker of cadeaulint. Het ziet er super schattig uit en zal de ontvanger zeker verrassen!

 

  1. Geschenkdoos

Een cadeau verpakken in een geschenkdoos straalt luxe uit. Je kunt het doosje feestelijk maken door het te vullen met papiersnippers of vloeipapier. Om te laten zien dat het cadeau bij jouw shop vandaan komt, kun je de geschenkdozen bedrukken bij Rotim verpakkingen.

 

  1. Iets speciaals toevoegen

Om de geschenkverpakking nog specialer te maken zou je iets kunnen toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan droogbloemen, een kaartje van je bedrijf of een kleine zoetigheid. Dit dient dan niet alleen als extra verrassing voor de ontvanger, maar ook als extra decoratief element voor de verpakking.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van creatieve geschenkverpakkingen. Je kunt het zelf zo gek maken als je maar wilt! Je laat klanten hoe dan ook zien dat je om hen geeft. Ben je nog op zoek naar nieuwe geschenkverpakkingen? Op Rotimshop.nl vind je een breed assortiment geschenkverpakkingen. Van cadeaupapier tot tasjes.

Reacties zijn gesloten.